• Erika Serko

ÄLÄ KADOTA ITSEÄSI

Paras tapaa löytää itsensä on kadottaa itsensä. Me kaikki olemme kuulleet nämä sanat joskus. Saattaa kuulostaa hieman erikoiselta, että pitäisi mennä takapakkia löytääkseen itsensä. Näin kuitenkin vain hetkeksi ennen kuin löydämme syyn MIKSI? Kun on kadoksissa itsensä kanssa niin myös suunta on kateissa, mihin tai mitä kohden on menossa. Kun ei ole suuntaa ei ole myöskään intohimoa. Löysin nämä kauniit sanat eräästä tekstistä “When there is no desire you don’t need anything and when you don’t need anything, that’s when your souls starts to speak”.


Me kaikki varmasti olemme kokeneet joskus olevamme eksyksissä ja ikäänkuin kadottaneet elämämme tarkoituksen tai elämänilon. Elämästä on saattanut tulla jonkinasteista suorittamista ja päivästä toiseen puurtamista? Ehkä emme enää tee asioita, jotka ovat olleet aikaisemmin itsellemme tärkeitä? Ehkä olemme kadottaneet kipinän parisuhteessa tai olemme kuopanneet toiveet tehdä jostakin pitkäaikaisesta unelmasta totta? Ehkä olemme pettyneet rakkaudessa ja sulkeneet sydämen ettei niin tapahtuisi uudelleen? Ehkä olemme joskus tehneet suuria kompromisseja jonkun toisen vuoksi ja unohtaneet, että myös oma onnellisuus on tärkeää? Kysyin pitämässäni koulutuksessa yksinkertaisen kysymyksen: “Jos vain taivas on rajana niin mistä haaveilet ja mitä haluaisit tehdä”? Meistä niin monet suorittavat elämää ja unohtavat todellisen syyn täällä olemiseen. Me unohdamme elämän rajallisuuden ja pidämme itsestään selvyytenä, että olemme täällä vielä huomennakin.


Kaikenlaiset unelmien illat saattavat naurattaa monia. Totuus kuitenkin on, että kun istuu rauhassa omassa hiljaisuudessa ja heittäytyy oman intuition vietäväksi niin mielemme laajenee. Niin yksinkertaiset asiat kuin kuvien leikkaaminen tai kirjoittaminen saattaa tuoda uusia oivalluksia ja avata yllättäen uusia mahdollisuuksia, joista et ehkä ollut aiemmin edes tietoinen. On hyvä muistuttaa itseämme aika-ajoin, mikä meille on tärkeää ja mitä kohti olemme menossa. Me niin helposti annamme oman elämän avaimet muiden käsiin ja sanomme: Kerro sinä, mitä minun tulisi tehdä? Me olemme hukanneet yhteyden itseemme ja kuuntelemme mielummin muiden mielipiteitä kuin itseämme jopa aivan yksinkertaisissa asioissa. Kun ohjaan jooga tuntia niin suurin osa ihmisistä haluaa minun kertovan missä jonkun asanan pitäisi tuntua. Kun sanon asiakkaalle, että kerro sinä missä liike tuntuu? He hämmentyvät ja vastaavat usein “en minä tiedä”? Me sanomme niin, koska se on yksinkertaista ja helppoa. Voimme siirtää samalla vastuun pois itseltämme.


Me kärsimme erilaista vaivoista ja menemme mielummin lääkäriin hakemaan apua vaikka tiedämme, että kun vähennämme työmäärää, nukumme riittävästi, liikumme ja syömme terveellisemmin niin alamme automaattisesti voimaan paremmin. Me otamme mielummin tabletin, kun kannamme vastuun itsestämme ja valinnoistamme. Me hoidamme mielummin mielummin oireita kuin todellista syytä, koska se on helpompaa. Jokainen varmasti luisuu välillä pois tasapainosta ja se on ainoastaan luonnollista. Elämä on jatkuvaa tasapainoilua, erilaisten asioiden kohtaamista ja valintoja.


Haluan muistuttaa näillä Abraham Hicksin sanoilla itseäni ja sinua mikä elämässä loppujen lopuksi on tärkeää: “It’s natural for you to feel good , it’s natural to be happy, it’s natural to be eager. Loving is a natural state of being. It’s natural to be joyful, it’s natural for you to expand and it’s natural for you to play. Clarity is your natural state of being and health is your natural state of being. It’s natural for you to sing. It’s natural to want more and it's natural for you to love. We are complete”. Namaste.435 katselukertaa0 kommenttia

©2018 by Noitapiiri. Proudly created with Wix.com