• Erika Serko

VUODEN MITTAINEN VUORISTORATA

Tämä vuosi 2018 on ollut itselleni yksi merkittävimmistä vuosista monella tapaa. Huomaan että vauhtini on tarkoituksellisesti hidastunut loppuvuodesta ja olen vaipunut syviin mietteisiin. On tullut aika reflektoida vuoden aikana tapahtuneita asioita ja muistella mitä kaikkea on tullut tehtyä ja minkälaisia ihmisiä olen vuoden aikana tavannut. Jostakin syystä tämä vuosi on mennyt todella vauhdikkaasti ja nyt mietin, olenko tehnyt tarpeeksi ja olenko elänyt tämän vuoden parhaalla mahdollisella tavalla?


Tähän vuoteen on mahtunut paljon: Uudelleen rakentamista, vahvaa pohdintaa siitä kuka olen ja mitä haluan? On ollut ihania uusia kohtaamisia, ihastumista, juhlintaa, uuden oppimista ja paljon ikimuistoisia hetkiä hyvien ystävien seurassa niin urheilun merkeissä kuin myös muuten. Tämä vuosi on ollut monella tapaa rajojen rikkomista ja täynnä uusia kokemuksia. Mikä on ihanampaa kuin 48-vuotiaana huomata, että vielä on paljon koettavaa ja nähtävää! On ollut suuria ilon hetkiä kuin myös syviä pettymyksiä. Ylä- ja alamäkeä vuorotellen kuin yhtä suurta vuoristorataa! Sanotaan, että jotta voi tuntea ilon täytyy tietää, miltä suru tuntuu. Täytyy kokea meteliä, jotta osaa nauttia hiljaisuudesta ja jotta osaa arvostaa nykyhetkeä, täytyy tietää miltä menetys tuntuu. Minulla on ollut alusta asti vahva tunne siitä, että tämä vuosi on perustuksen rakentamista tulevaisuutta varten.


Jotta uusia ihmisiä ja asioita voi tulla elämään niin jostain on aina luovuttava. Minulla oli tänä vuonna tarkoitus muuttaa pois Suomesta, mutta jostain syystä kiire sen asian suhteen on hälvennyt. On tullut uusia suunnitelmia tilalle. Kun asioita ei pakota tapahtuviksi juuri jollakin tietyllä hetkellä tai tietyllä tapaa niin yllättäviä uusia ovia saattaa aueta, jotka saattavat viedä elämää ihan uuteen suuntaan. Tuleva vuosi tulee olemaan monella tapaa itselleni ja perheelleni jännittävä. Paljon uusia alkuja ja mielenkiintoisia projekteja on tiedossa. Luvassa saattaa olla myös uuden ihanan parisuhteen tuomaa kihelmöintiä, aika näyttää. Toivon teille kaikille koko sydämestäni mitä ihaninta joulun odotusta. Toivon, että me kaikki saamme toteutettua salaisia haaveitamme olipa kysymys sitten maailman ympäri purjehduksesta tai muutosta kaukaiseen maahan. Olivatpa toiveemme suuria tai pieniä niin ne kaikki ovat toteuttamisen arvoisia.


"Life is a mystery to be lived not a problem to be solved"
166 katselukertaa0 kommenttia

©2018 by Noitapiiri. Proudly created with Wix.com